Utställning!

Nu har min sommarbutik stängt och det var verkligen jätteroligt och jag har lärt mig mycket. Nästa sommar ska det göras om..

Nu har konstvetenskapen satt igång och jag har massa studier att göra men det händer även lite på den praktiska konstnärliga nivån..

Jag ska ställa ut med en massa olika utställare på konstnatten i Tidaholm.

Det ska bli såå roligt!

Min utställning heter ”Varför ska allt vara så jävla komplicerat?” Och jag har fokuserat på enkelhet och att just inte krångla till det så. Jag har även dragit paralleller till livet som man ibland kan lägga samma fråga till. En annan paralell är just den att jag kan tycka att det ibland blir så väldigt mycket fokus på utbildning och erfarenhet i konstvärlden, istället för fokus på det man ser och känner när man upplever det en konstnär faktiskt skapat. Jag kan ofta känna mig pressad över just detta och då se mig själv som sämre än andra. Allt detta är sådant jag valt att fokusera på när jag gjorde denna utställning. Sedan så har jag valt att skapa smycken i endast papper och röd sytråd, jag har alltid gillat skuggspelet i skrynklat papper och ville även här fokusera på enkelheten. Den röda tråden har jag använt att fästa med och den bildar små stygn på smycket. Färgen valde jag för att smycket på ett vis skulle få en länk till kroppen, dels genom stygnkänslan den ger och dels för att det just är blodets färg.

här är lite bilder som kommer finnas tillsammans med mina smycken på utställningen. Jag ville få fram de här känslorna av hopplöshet som man ibland har. Skört, enkelt och melankoliskt.

Image

Image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s